Mbaye Diagne için son karar verildi!

Galatasaray'ın sezon başında Club Brugge'a kiraladığı Mbaye Diagne yeni kulübünde sıkıntı yaratmaya devam ediyor. Paris SG maçında yaptığı hareketten sonra kadro dışı bırakılan Senegalli oyuncunun geri dönüp - dönmeyeceği merakla beklenirken, Belçika basınında çıkan haberler yüreklere su serpti. 

Belçika basınında yer alan habere göre; Club Brugge'ün ligde oynadığı son Oostende maçının kadrosuna alınmayan Mbaye Diagne için Belçika defteri henüz kapanmış değil.. Şampiyonlar Ligi'nde son olarak Paris SG deplasmanında kazanılan penaltıyı, teknik direktör Philippe Clement'e rağmen takımın penaltıcısı Hans Vanaken'den alan ve sonrasında değerlendiremediği penaltı vuruşu ile takımının beraberliği kaçırmasına neden olan Mbaye Diagne'nin takımda kalmaması gerektiğine yönelik birçok görüş hakim.. Özellikle taraftarların, oyuncunun devre arasında Galatasaray'a gönderilmesine yönelik beklenti içinde oldukları belirtiliyor ancak teknik heyetin planlarına göre Diagne'nin sezon sonuna kadar takımda kalması planlanıyor. 2020 Haziran'ına kadar takımla kiralık sözleşmesi ve satın alma opsiyonu bulunan Diagne'nin bu sezon iki kulüpte resmî maç oynamasından kaynaklı başka bir takımda forma giyme ihtimali olmadığı için kalmasına karar verildi. 

Diagne'nin kesin olarak takımda kalacağı belirtilse de yeniden formasına kavuşup kavuşmayacağı konusu tamamen teknik direktör Philippe Clement'in kararına bırakılmış durumda.. Hatırlanacağı üzere Senegalli oyuncu bir süre kadro dışı kalmış ancak milli arada affedilerek takımla birlikte antrenmanlara çıkmıştı. Mbaye Diagne hafta sonu oynanılan Oostende karşılaşmasında ise maç kadrosunda yer almadı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0