Komlichenko'dan transfer açıklaması!

Sezon başında adı Galatasaray ile anılan Mlada Boleslav forması giyen 24 yaşındaki Rus forvet Nikolay Komlichenko geçtiğimiz günlerde Rus basınına flaş bir açıklama yaptı. Bu sezon başarılı bir performans sergileyen genç golcü, transfer döneminde Galatasaraylı yetkililer ile görüştüğünü ancak transfer listesinde adaylar arasında 3. veya 4. sırada yer aldığı için transferin gerçekleşmediğini belirtti.

Rus basınına açıklama yapan Komlichenko, yaptığı açıklamada "Avrupa'da sezon başında Bundesliga'nın önemli kulüplerinden, Fransa'dan, Serie A'dan, Belçika'nın önemli kulüplerinden ve Avrupa Kupaları'nda yer alan takımlardan teklifler vardı. Hepsi konuşmada kaldı, çoğunda 3 ya da 4. alternatiftim. En iyi teklifi Türkiye'den almıştım, şartlar güzeldi. Galatasaray'a imza atmaya hazırdım. Ancak orada da ilk hedef Falcao, ikinci hedef ise Dzyuba'ydı. Sonuç olarak yıldız bir oyuncuyu iyi bir maaşla kadrolarına kattılar." ifadelerini kullandı.

Geçen sezon devre arasında 400bin Euro bonservis bedeliyle Mlada Boleslav'a imza atan 1.90 boyundaki Rus forvet bu sezon forma giydiği 17 maçta 12 gol - 5 asistlik performansla dikkat çekiyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0