Luyindama sezonu kapattı!

2
Milli takımı Demokratik Kongo'nun deplasmanda oynadığı Gambiya maçının 66. dakikasında sakatlanarak kenara gelen Christian Luyindama'nın bugün gerçekleştirilen kontrollerinde çıkan sonuç Galatasaray'da adeta deprem etkisi yarattı. Yapılan muayenede tecrübeli savunma oyuncusunun sol diz çapraz bağlarında kopma tespit edildiği ve ameliyat edileceği açıklandı.

Geçtiğimiz sezon devre arasında Standart Liege'den kiralanan ve yazın bonservisiyle satın alınan 25 yaşındaki Kongolu savunma oyuncusu Luyindama gösterdiği performansla dikkat çekerken, bu sezon bir çok Avrupa kulübünü de peşine takmıştı. Galatasaray'ın geçen sene elde ettiği şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Luyindama, bu sezona da iyi bir başlangıç yaptı. Tecrübeli oyuncu özellikle üçlü savunmadaki başarılı performansıyla dikkat çekerken ülkesi Demokratik Kongo'nun deplasmanda Gambiya ile oynadığı maçta sakatlanınca tedirginlik yaratmıştı. Karşılaşmadan üç gün sonra İstanbul'a gelen deneyimli oyuncunun yapılan kontrollerinden çıkan sonuç ise Galatasaray teknik heyetini adeta kahretti.

Emre Akbaba, Florin Andone, Radamel Falcao gibi yıldızlarından uzun süredir yoksun olan Galatasaray'da son olarak milli arada sakatlanan Luyindama'dan da kötü haber geldi. Tecrübeli oyuncunun sol diz çapraz bağlarında kopma ve dış menisküste yırtık meydana geldiği resmi olarak açıklanırken, ameliyat edilecek olan Luyindama sezonu kapatmış oldu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0