Madrid'de aynı plan..

Şampiyonlar Ligi'nde grup etabının dördüncü maçında Real Madrid ile karşılaşacak olan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim oyun sistemini belirlemeye başladı. Deneyimli teknik adam bu sezon PSG ve Real Madrid karşısında kullandığı 3-5-2 formasyonunu kullanmayı düşünürken, kadroda Mario Lemina - Younes Belhanda arasında bir tercih yapacak.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, hafta içerisinde deplasmanda Real Madrid’le oynanacak Şampiyonlar Ligi maçının taktiğini büyük ölçüde belirledi. Tecrübeli çalıştırıcı, İspanya’daki mücadelede tıpkı İstanbul’daki karşılaşmada olduğu gibi 5’li savunma sistemini kullanacak. Luyindama, Donk ve Marcao üçlüsü defansın göbeğinde, Mariano ile Nagatomo da kanatlarda görev yapacak. Orta sahada Nzonzi’nin yeri garanti görünüyor. Seri ile Ömer Bayram arasında da bir tercih yapılacak. En kritik değişiklik ise Belhanda ile Lemina arasında yaşanacak. Lemina’nın performansından çok memnun olan Terim, 10 numarasını kulübeye çekip ikinci yarıda hamle oyuncusu olarak kullanabilir. Falcao’nun yokluğunda Andone yine ileri uçta şans bulacak. Babel de Rumen forvete yakın oynayacak ve hücuma hareket getirmeye çalışacak.

Terim’in hedefi, İstanbul’da beklediğini alamadığı Real Madrid karşısında bu kez en azından 1 puan alıp gruptaki iddiasını sürdürmek. Sarı-Kırmızılılar aynı zamanda, gruptaki diğer maçta PSG’nin de Brugge’ü bir kez daha mağlup etmesiyle, en kötü ihtimalle üçüncü sıra için avantaj elde etmeyi istiyor.


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0