Yabancı değil Martin Linnes..

Galatasaray'ın sezon başındaki kapsamlı transfer operasyonu sonrasında sözleşmesi 2021 yılına kadar uzatılmasına karşın kadro dışı kalan Martin Linnes bu sezon gösterdiği karakter ile alkış alıyor. Yaşanan olay sonrasında basına herhangi bir açıklama yapmayan Norveçli oyuncu, tüm antrenmanlarda hırslı yapısıyla dikkat çekiyor. Tecrübeli oyuncu iç saha - deplasman farketmeden takımla birlikte her maçta tribünde yer alıyor.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Martin Linnes... Kuşkusuz kadro dışı kalmasına rağmen Galatasaray taraftarının en çok sevdiği ve saygı duyduğu futbolcuların başında geliyor. Nisan ayında kulüple yeni sözleşme imzalayan ve Eylül ayına girilirken, kadroya maksimum 14 yabancı bildirme imkanı bulunması sebebiyle listeye dahil edilmeyen Norveçli futbolcu, bu karara çok üzülse de ne takma ne de teknik heyete küsmedi. Ligin ilk 2 haftasında kulübede oturan Linnes, kadro dışı kaldıktan sonra neredeyse hiçbir maçı kaçırmadı.

Eşi ve minik çocuğuyla birlikte tribünde oturan ve arkadaşlarını destekleyen Linnes, kadrodaki birçok yıldızdan daha fazla stada gitti. Linnes bununla beraber Galatasaray’ın her antrenmanında yer aldı. İdmanlarda ikili mücadeleden kaçmayan, tüm fiziksel testlerde en yüksek eforu sergilemeye çalışan Linnes, bu tutumuyla teknik heyet ve yönetimden tam not aldı. Sarı-Kırmızılı idareciler de zaman zaman Linnes’le görüşerek gönlünü almaya çalışıyor. Norveçli futbolcu, sezonun ikinci yarısından itibaren kadroya dahil edilecek. Eğer yabancı sayısı ayarlanamazsa, en azından bu kez transferine yardımcı olunacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0