Mehmet Maniş iddiası!

Transfer çalışmalarını sürdüren ve geleceğe yönelik isimleri kadrosuna katmaya hazırlanan Galatasaray'da gündeme gelen son isim Basel U21 takımında forma giyen yetenekli oyuncu Mehmet Maniş oldu. GScout ekibinin bir süredir takip ettiği ve Fatih Terim'in de beğendiği genç oyuncu için İsviçre kulübünün 1 milyon Euro talep ettiği iddia ediliyor.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; transfer çalışmalarını sürdüren ve transfer politikasını da genç oyuncular üzerine kuran Galatasaray'dan sürpriz hamle.. Sarı Kırmızılı ekip, gündemine Basel’in U21 takımında forma giyen ve Inter ve Bayern Münih’in de takip ettiği 18 yaşındaki gurbetçi futbolcu Mehmet Manis'i aldı. Basel’in U21 takımında forma giyen 18 yaşındaki gurbetçi futbolcu Mehmet Manis, Galatasaray’ın transfer radarına girdi. Solak olan ve kanatlarda görev yapan Mehmet, tarzıyla Hollandalı efsane futbolcu Arjen Robben’e benzetiliyor.

Daha önce adı Fenerbahçe’yle de anılan Mehmet Manis’in bonservisi için İsviçre kulübü 1 milyon Euro talep ediyor. U21 takımında son iki sezonda 21 gol 15 asistlik performans gösteren genç yeteneği, Inter ve Bayern Münih’in de takip ettiği belirtiliyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0