Ricardo Rodriguez için yol haritası belli oldu!

Sezon başında kadrosuna önemli isimleri katmasına rağmen Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi'nde istediği sonuçlardan bir hayli uzakta olan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim devre arasında yapacağı operasyonu belirledi. Deneyimli teknik adam savunmanın iki kanadını da değiştirme kararı alırken, sol bek için en ciddi aday Milan'da mutsuz olan İsviçreli sol bek Ricardo Rodriguez.. Tecrübeli oyuncu için Galatasaray yönetimi yol haritasını da belirledi! 

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da devre arasında savunmanın her iki kanadı da değişecek. Sağ bek pozisyonundaki Mariano'yu satarak yerine Martin Linnes'i kadroya dahil edecek olan Cimbom, sol tarafta da Yuto Nagatomo'nun yerine Ricardo Rodriguez'i kadroya dahil etmeye hazırlanıyor. Sezon sonunda sözleşmesi sona eren Mariano ve Nagatomo'dan az da olsa bonservis geliri elde etmek isteyen Galatasaray yönetimi Milan'da mutsuz olan İsviçreli tecrübeli oyuncunun menajeriyle transfer şartlarını Salı günü İstanbul'da yaptığı toplantıda görüştü. Rodriguez'in menajerliğini yapan Gianluca de Domenico'ya oyuncunun şartlarını ve Milan'ın istediği rakamı soran Galatasaray yönetimi, teknik direktör Fatih Terim'in ikili ilişkilerini de kullanarak Milano temsilcisiyle anlaşmayı umuyor. 

Rodriguez için ilk olarak satın alma opsiyonlu kiralama teklif edecek olan Galatasaray yönetimi, oyuncunun bonservisi konusunda Milan ile anlaşamaması halinde kiralama teklifini 1.5 yıllık olarak sunacak. İsviçre milli takımında da düzenli olarak forma giyen 27 yaşındaki oyuncu, sezon sonunda düzenlenecek olan Euro 2020'da milli takım formasını giymek için düzenli olarak oynamaya ihtiyacı var. Rodriguez'in bu sezon sadece 4 maçta süre aldığı için takımdan ayrılmak istediği biliniyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0