Ryan Babel değerlendirilecek..

Sezon başında bedelsiz olarak kadroya katılan ve gösterdiği performansla zaman zaman eleştirilerin hedef noktası haline gelen Ryan Babel için Galatasaray'da teknik heyet kararını verdi. Devre arasında geniş çaplı bir operasyon yapacak olan ve Henry Onyekuru'yu da kadroya monte etmeye hazırlanan Fatih Terim, tecrübeli futbolcu için gelebilecek teklifleri değerlendirme kararı aldı.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Ocak ayında gerçekleştirilecek olan transfer operasyonu yavaş yavaş şekillenmeye başlayan Galatasaray’da, tecrübeli oyuncu Ryan Babel konusunda da flaş bir gelişme yaşanıyor. Hollandalı yıldıza iyi bir teklif gelmesi halinde, devre arasında gitmesine izin verileceği öğrenildi. Sol açığa Onyekuru’yu takviye edecek olan Sarı-Kırmızılılar, Babel’in satışından gelmesi muhtemel parayı ise diğer pozisyonlara yapılacak transferlerde kullanacak. Kart cezası nedeniyle yarın Trabzonspor’a karşı forma giyemeyecek olan Babel’in tedavisi Florya’da sürüyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0