Mert Hakan için resmi teklif!

Sivasspor ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Mert Hakan Yandaş için Galatasaray yönetimi harekete geçti. Teknik direktör Fatih Terim'in raporu doğrultusunda kadrosundaki yerli oyuncu havunuzu geliştirmek ve kadro kalitesini arttırmak isteyen Galatasaray, bu sezon başarılı bir performans sergileyen Mert Hakan için resmi teklifte bulundu.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Ocak ayında kadrosunda önemli bir revizyona gidecek olan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in verdiği rapor doğrultusunda yerli oyuncu rotasyonunda kalite arttırılacak. Listenin ilk sırasında Demir Grup Sivasspor'da başarılı bir performans sergileyen orta saha oyuncusu Mert Hakan Yandaş ve Emre Kılınç yer alırken, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Mert Hakan için yönetim şimdiden harekete geçti. Beşiktaş ve Trabzonspor'un da gündeminde yer aldığı belirtilen 1994 doğumlu Mert Hakan için Galatasaray yönetimi somut adım attı ve Sivasspor'un kapısını çaldı.

Sezon sonunda serbest kalacak olan 25 yaşındaki orta saha oyuncusunun şartlarını soran Galatasaray yönetimi, oyuncunun menajerini de gelecek hafta İstanbul'a davet etti. Mert Hakan için devre arasında 750bin Euro ödemeye hazır olan Galatasaray yönetimi bu teklifini de Sivasspor'a resmen iletmiş oldu. Devre arasında Jean Michael Seri'nin kiralık sözleşmesini feshetmeye ve Younes Belhanda'yı da yüksek bonservis bedeliyle satmaya hazırlanan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim de yerli oyuncu rotasyonunda Mert Hakan'ı beğendiği belirtiliyor. 

Süper Lig'de bu sezon 13 maçta görev yapan ve 3 gol - 2 asist performans sergileyen Mert Hakan Yandaş merkez orta sahada hem 8 hem de 10 numaralı pozisyonda görev yapabiliyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0