ÖZEL | Hikmet Karaman: Galatasaray için çıkış maçı olabilir!

hikmet karaman
Spor Toto Süper Lig'de 13. haftasında Galatasaray deplasmanda Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek. Ekibimizden Can Bedel, Süper Lig'in deneyimli teknik adamlarından olan Hikmet Karaman ile zorlu karşılaşmayı konuştu. İki takım için de üst sıralara tutunmak için önemli bir maç olacağını belirten Karaman, Belhanda konusunda ise yeteneğini bir türlü gösteremediğini söyledi. Hikmet Karaman'ın sözleri şu şekilde: 

GALATASARAY İÇİN YENİDEN BİR ÇIKIŞ MAÇI
Çok zor bir maç. Galatasaray'ın hafta içi Avrupa Kupası'nda almış olduğu sonuç ve Süper Lig'de geçen hafta Başakşehir mağlubiyeti kötü oldu.. Trabzonspor maçı Galatasaray için yeniden bir çıkış karşılaşması olabilir. Bu arada Trabzonspor da çok iyi bir takım. Mücadele güçleri ve özellikle kendi sahalarında oynadıkları oyun çok iyi. İki takımın da üst sıralara tutunma maçı olabilir. Yani galip gelenin üst sıraya daha çok tutunacağı bir maç olacak. 

GALATASARAY'IN ZAMANA İHTİYACI VAR
Ekonomik sıkıntılar ve UEFA'nın kriterleri başta büyük kulüplerimizi vurdu. Bundan da en büyük yarayı Galatasaray aldı. Bakın hala hücum bölgesinde bir forveti yerleştiremediler. Onun için biraz belki de zamana veya devre arasına ihtiyaçları var. Devre arasında sağlıklı bir transfer yapabilirlerse, çünkü gelir ve giderin birbirine denk olması lazım. Satacak ki oyuncu alabilsin. Sadece Galatasaray için de değil, bütün büyük kulüpler de aynı sorunları yaşıyor. Bakın anadolu takımları içerisinde Alanyaspor kadrosunu korudu ve üzerine de 3-4 futbolcu ekleyerek bugün ligde iyi bir konumda yer alıyor. Aynı şey Malatyaspor için de geçerli. Dolayısıyla zor bir lig olacak büyük takımlar için.

YOUNES BELHANDA ÇOK ENTERESAN BİR OYUNCU
Younes Belhanda çok enteresan bir oyuncu. Club Brugge maçını izledim yani adam da yetenek var, müthiş yetenekli biri. 1-0'dan sonra Galatasaray'ın 3 önemli atağı vardı. Belhanda gibi bir adamın hadi birinde atamadın ama ikisinde o pası atması lazım. O pası atabilse Feghouli kaleciyle karşı karşıya yakalayacak. Enteresan bir oyuncu. Çok yetenekli ama bir türlü Galatasaray'da o yeteneğini gösteremedi. Belki de yanındaki oyuncularla o uyumu sağlayamıyor. Basketbolda Shane Larkin'in gördük tek başına yıldız ama yanındaki yardımcı oyuncular da buna katkı sağlıyor, onu yıldız yapıyor. Veya Galatasaray'da Hagi de belki bütün başarılarda imza sahibiydi ama yanındaki oyuncular da onu star yapıyordu. İşte Okan Buruk, Suat Kaya gibi arkasında oynayan isimler ona çok katkı sağlıyordu. Sonuç olarak Belhanda, Galatasaray'da yeteneğini bir türlü gösteremedi. 
****
FCN BLOG ÖZEL HABERİDİR 
KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0