Mustafa Cengiz yönetimini sevindiren karar!

Mustafa Cengiz yönetimi
Galatasaray'da camianın merakla beklediği davada karar belli oldu. 14. Asliye Hukuk Mahkemesi, Galatasaray'ın davasıyla ilgili kararını verdi. Duruşma 21 Şubat’a ertelendi. Sarı-kırmızılılarda o tarihe kadar seçim olmayacağı öğrenildi.

Mahkemeden nMustafa Cengiz yönetimii sevindiren bir karar çıktı. 14. Asliye Hukuk Mahkemesi duruşmayı 21 Şubat'a erteledi. Mustafa Cengiz Yönetimi duruşma tarihine kadar görevine devam edecek.

SEÇİME GİTME GİBİ BİR ZORUNLULUK YOK
Galatasaray Spor Kulübü'nün mevcut yönetiminin avukatı Ömer Faruk Kırbıyık; "Mevcut yönetimin, başkanın seçimden yana bir korkusu yoktur. Yönetim, seçime inanıyor! Bizim bu davada sağlamak istediğim şey; Galatasaray'daki kronik sorunu ortadan kaldırmaktır. Önümüzdeki süreçte Galatasaray'ın seçime gitme gibi bir zorunluluğu yok. Şu an için mühim olan, Galatasaray Yönetimi görevine devam edecek, asıl işine odaklanacak. Şu anda seçime gidilmesi için hukuki bir gereklilik yoktur. Galatasaray başkanı isterse, seçime de katılabilir, bir engel bulunmamaktadır" dedi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0