Galatasaray, Yunus Mallı'yı istiyor!

Yunus Mallı
Galatasaray'da devre arasında önemli değişiklikler olacakken transfer çalışmaları şimdiden başladı. Sarı-kırmızılılarda yönetim Fatih Terim'in isteği doğrultusunda Bundesliga'da Wolfsburg forması giyen milli futbolcu Yunus Mallı'nın peşine düştü. Cimbom'da hedef yıldız oyuncuyu kiralık olarak transfer etmek.

Ocak ayında Younes Belhanda ile yolları ayırmanın planını yapan Galatasaray, Wolfsburg forması giyen Yunus Mallı'ya gözünü dikti. Sarı-kırmızılılar Orta sahada kreatif oyuncu eksiğini Yunus ile çözmeyi hedefliyor. Takvim gazetesinin haberine göre; Galatasaray bu sezon Wolfsburg'da fazla forma şansı bulamayan Yunus Mallı'yı satın alma opsiyonuyla kiralamak için Wolfsburg'a teklifini yapacak. Yunus'un da Galatasaray'a gelmeye sıcak baktığı öğrenilirken Wolfsburg ikna edilirse transfer gerçekleşecek. 

MAINZ'DE KENDİNİ GÖSTERDİ
2011'de transfer olduğu Mainz'da gösterdiği performansla beğeni kazanan ve 12,5 milyon Euro karşılığında 2017'de Wolfsburg'a transfer olan Yunus, burada gözden iyice düştü.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0