Nagatomo ile yollar ayrılıyor!

Yuto Nagatomo
Fatih Terim'in isteği doğrultusunda Ocak ayında kadrosundaki birçok isimle yollarını ayırmayı planlayan Galatasaray'da gönderilecek oyuncuların basında gelen Yuto Nagatomo'nun menajeriyle temasa geçirdi. Sarı-kırmızılılar Japon sol bekin kendisine kulüp bulmasını istedi.

Galatasaray'da Yuto Nagatomo dönemi sona ermek üzere. Cimbom, Fatih Terim'in isteği doğrultusunda Nagatomo'nun menajeriyle temasa geçti ve kendisine kulüp bulmasını istedi. Fanatik gazetesinin haberine göre; Sezon başında Tayland kulübünden 5 milyon Euro’luk teklif alan Nagatomo için tekrar Uzakdoğu pazarıyla temas kurulacak. Galatasaray cephesi, sezon sonunda mukavelesi bitecek olan Nagatomo’nun bonservisini 2.5 milyon Euro’ya vererek, devre arasında takviyeler için ek bütçe yaratmayı planlıyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0