Nzonzi maçına göre oynayacak!

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim sezon başından beri ideal onbiri ve oyun kurgusunu bulamamanın sıkıntısını yaşarken, deneyimli teknik adam takımdaki bazı isimleri maçın durumuna göre ilk 11'de görevlendirecek. Fernando Muslera ile birlikte sezonun en formda isimlerinden birisi olan Steven Nzonzi bu karardan payını alacak ilk isim olarak dikkat çekiyor.

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray’ın Çaykur Rizespor maçında kulübeye çekilen ve takımın ağır oynamasında rolü olduğu düşünülen Steven Nzonzi tekrar formasına kavuşuyor. Fransız orta saha oyuncusunun, mücadeleci futbolu nedeniyle zorluk derecesi yüksek maçlarda tercih edileceği ancak iç sahada ya da hücum ağırlıklı oynamanın gerektiği karşılaşmalarda kulübeye çekileceği öğrenildi. Galatasaray’da teknik direktör Fatih Terim, performansı nedeniyle eleştirilen Feghouli, Belhanda ve Mariano gibi isimlerin yanı sıra Nzonzi’yi de son maçta kulübeye çekmişti. Terim’in bu sürpriz tercihinden sonra Lemina-Seri ve Ömer Bayram’dan oluşan orta sahanın diğer maçlara göre tempolu futbolu övgü almıştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0