ÖZEL | Deon Thompson: Galatasaray taraftarı Avrupa'nın en iyisi!

deon thompson malaga
EuroCup sekizinci hafta maçında Galatasaray Doğa Sigorta sahasında Unicaja Malaga'yı 91-80 mağlup ederken maçın ardından karşılaşma öncesinde eski Galatasaray oyuncusu Deon Thompson ekibimizden Can Bedel'e özel açıklamalarda bulundu. Galatasaray taraftarının Avrupa'nın en iyisi olduğunu söyleyen Thompson'ın açıklamaları şu şekilde...

GALATASARAY TARAFTARI AVRUPA'NIN EN İYİSİ
Elbette burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Burada iyi hatıralarım var. Harika bir taraftar vardı, o dönem bu özel takımın bir parçası olmaktan mutluyum. Galatasaray taraftarının Avrupa’nın en iyi taraftarı olduğunu söyleyebilirim. Sürekli destek oluyorlar, takımın yakındalar.. Renkli görüntülere sahne oluyorlar, görsel şovlar düzenliyor. Takımlarını en iyi şekilde destekliyorlar. Onlar için en iyisini diliyorum.

ERGİN ATAMAN İYİ BİR KOÇ
Deon Thompson, Galatasaray'da beraber çalıştığı Ergin Ataman içinse, "Ergin Ataman iyi bir koç. Anadolu Efes ve Ergin Ataman geçen sene harika bir iş çıkardı. Başarılı oyunlarına bu sene de devam ediyorlar. Onlar iyi bir takım." sözlerini söyledi.

SONUNA KADAR GİTMEK İSTİYORUZ
Son olarak Deon, Malaga'nın EuroCup'taki hedefiyle ilgili de, "EuroCup’ta yolumuza maç maç bakıyoruz. Adım adım ilerlemeyiz. İyi bir takımız, iyi oyunculara sahibiz. Sonuna kadar gitmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

FCNBLOG ÖZEL HABERİDİR 
KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0