ÖZEL | Hayat Park ile anlaşma iptal oldu!

Galatasaray Yönetim Kurulu üyesi Ömer Cansever ekibimizden Can Bedel'e sponsorluk çalışmaları ve Kadın Basketbol Takımına transfer yapılacağı iddialarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Herhangi bir transfer olmayacağını belirten Cansever, Hayat Park ile sponsorluk anlaşmasının şu an için iptal olduğunu belirtti.

TRANSFER OLMAYACAK
Kadın Basketbol Takımı'na da bir transfer olmayacak. Bizim belli bir bütçemiz var. Biz bu bütçeyi aşmamak kaydıyla söz verdik yönetime. Hep beraber bunun için birlik olduk. Sakatlıkları bilemezdik tabi bunun için üzgünüz. Bizim gençlerimiz çok iyi. Antrenörümüz onlarla yola çıktı ve 4'te 4 yaptı. Zaten normali de bu. Kadın Takımı'nın fazla getirisi olmayan bir durumda. Seneye belki aynı kadroyu yine kurarız. Daha iyi oluruz sakatlıklar olmazsa.

ARAŞTIRMALARIMIZ SÜRÜYOR
Hayat Park ile yapacağımız anlaşma bir süredir askıdaydı, şu an için de iptal oldu gibi gözüküyor. Bizim sponsorluk için araştırmalarımız sürüyor. Belki 1-2 tane sürpriz çıkabilir yakında. Çalışmalara devam ediyoruz  

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0