Galatasaray, Nazım Sangare'yi istiyor!

Nazım Sangare
Galatasaray, Ocak ayında sağ ve sol beklerinde değişikliğe gitmeyi planlarken sağ bek için Antalyaspor'un milli futbolcusu Nazım Sangare gündeme geldi. Sarı-kırmızılılar devre arasında Nazım için Antalyaspor'a teklifini yapacakken bu transferi bitirerek yerli oyuncu kalitesinin artırmayı da hedefliyor. 

Skorer'in haberine göre; Galatasaray’da devre arasında Mariano’nun gideceği planları yapılırken, Nazım Sangare’nin ocak ayında transfer olması için Antalyaspor’a teklif yapılacağı öğrenildi. Sarı-kırmızılıların son iki sezondaki performansı ile dikkat çeken Nazım Sangare’yi alarak takımdaki yerli kalitesini de yükseltmek istediği bildirildi.

YERLİ FUTBOLCU KALİTESİ ARTACAK
Mariano’yu devre arasında 1.5-2 milyon euroya satmayı hedefleyen sarı-kırmızılılar, buradan gelecek paranın bir bölümü ile Nazım’ı transferini gerçekleştirmek istiyor. Antalyasporlu futbolcunun transferiyle Galatasaray bir taşta iki kuş vuracak. Cimbom, ir taraftan sağ bek problemini çözecek, diğer yandan da kaliteli bir yerli futbolcu kazanacak. Böylece teknik kadronun eli rahatlayacak. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0