Steven Nzonzi ile bir yıl daha!

Galatasaray'ın sezon başında Roma'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Steven Nzonzi hakkında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Gösterdiği performansla takdir toplayan ve teknik heyetin beğendiği isimlerin başında gelen 30 yaşındaki Fransız oyuncunun sözleşmesindeki bir yıllık kiralama opsiyonunun kullanılacağı iddia edildi.

İtalyan medyasında yer alan TuttoMercato'nun haberine göre; Galatasaray sezon başında bedelsiz olarak kiraladığı Steven Nzonzi'nin sözleşmesindeki opsiyonu kullanacak. Sezon başında 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 2 yıllığına kiralanan Fransız yıldız gelecek sezonda da Galatasaray forması giymeye devam edecek. 500bin Euro kiralama bedelini kullanmaya hazırlanan Galatasaray yönetimi, yıldız oyuncunun opsiyonunu devre arasında devreye sokarak şimdiden gelecek sezonun kadrosunu kurmaya hazırlanıyor. 

Steven Nzonzi bu sezon Galatasaray forması altında 12 resmi maçta toplamda 1035 dakika görev yaptı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0