3 kaptan açıklamalarda bulundu..

Galatasaray'ın son dakikalarda yediği 2 golle 3 puanı kaçırdığı Ankaragücü maçının ardından takımın 3 kaptanı Selçuk İnan, Fernando Muslera ve Ryan Donk yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

SELÇUK İNAN: DAHA KÖTÜLERİNİ DE GÖRDÜK GALATASARAY'DA
Çok yaşadığımız bir durum değil ancak daha kötülerini de gördük biz Galatasaray'da. Evet kötü durumdayız. Oyuncular olarak tüm sorumlulukları üzerimize alıyoruz. Takım olarak çok üzgünüz. Taraftarlarımızın bunu bilmelerini istiyoruz. Hem ligde hem de Şampiyonlar Ligi'nde bu duruma düştük. Taraftarlarımızı hayal kırıklığına uğrattık. Üzgünüz, ancak bunu düzeltecek olan da bizleriz. Düzelteceğiz. Taraftarlarımız bundan emin olsunlar.

FERNANDO MUSLERA: BURADA HATA BİZİM
Selçuk çok güzel konuştu. Ona katılıyorum. Biz burada daha zor durumlar da yaşadık. Biz bu durumdan çıkarız. Geçen seneyi unutmayın. Maçtan sonra takımca konuştuk. Burada ne hocanın hatası var ne de teknik heyetin. Burada hata bizim tüm sorumluluk bizim. Avrupa'dan da elendik. Biliyoruz, tek odaklanmamız gereken yer lig. Biz bu durumdan çıkacağız. Takım olarak beraber çıkacağız. Taraftarlarımızdan özür diliyoruz.

RYAN DONK: HERKES DERS ÇIKARACAK
Maçtan sonra takım halinde konuştuk. Herkes kendi sorumluluğunu bilecek ve hatalarından ders çıkaracak. Galatasaray'da asla buna izin vermemelisiniz. Son 5 dakikada 2-0'dan 2-2'ye maçı getiremezsiniz. Birlik beraberlik olup öz eleştirimizi yapacağız.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0