Arda Turan için Fatih Terim'den açıklama!

Süper Lig'de ilk yarının son maçında Antalyaspor karşısında 5 golle sahadan farklı galibiyetle ayrılan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim karşılaşma sonrasında basın toplantısında, uzun süredir transferi gündemde olan Arda Turan'la ilgili olarak açıklamalarda bulundu.


Bir basın mensubunun kendisine yönelttiği soruya "Arda Turan ile Fatih Terim arasındaki ilişki ile, futbolcu Arda Turan ile teknik direktör Fatih Terim arasındaki ilişkiyi ayıralım. İnsani ilişkilerle, teknik direktör - futbolcu ilişkileri farklı şeyler. Arda çok önemli bir oyuncu, Galatasaray için de önemli bir figürdü. Arda futbolu Galatasaray'da mı bırakmalı derseniz, oyum bundan yana olur. Arda iyi bir Galatasaraylı, Galatasaray da kendi çocuklarına her zaman sahip çıkar. Nasıl olur, henüz bilmiyorum." ifadelerini kullandı.

Başakşehir teknik direktörü Okan Buruk da, bugün oynadıkları Kasımpaşa karşılaşması sonrasında basın mensuplarının kendisine yönelttiği soruya "Arda ile ilgili hem başkanımız hem ben konuştum. Arda’nın yeni bir başlangıca ihtiyacı var. Arda bu anlamda kendini daha motive edecek kendine yeni hedefler koyabilecek durumda.. Burada en doğru kararı verecek olan Arda'nın kendisi olacak." şeklinde cevap vererek transfere yeşil ışık yakmıştı.



Sezon sonunda Barcelona ile sözleşmesi bitecek olan 33 yaşındaki oyuncunun devre arasında Başakşehir'den bedelsiz olarak ayrılarak Galatasaray'a geleceği iddia ediliyordu. Arda Turan bu sezon tüm kulvarlarda 12 maçta sadece 297 dakika sahada kaldı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0