Arda Turan için resmi açıklama!

Ali Sami Yen Stadı'nda oynanılan ve Galatasaray'ın iç sahadaki yenilmezlik serisinin sona erdiği Başakşehir karşılaşması öncesinde teknik direktör Fatih Terim'in elini öperek, deneyimli teknik adam ile aralarındaki buzu eriten Arda Turan'ın geri dönüp dönmeyeceği merak konusu olmaya devam ediyor. Son olarak Medipol Başakşehir başkanı Göksel Gümüşdağ da konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

Sezon sonunda Barcelona ile sözleşmesi sona erecek olan yıldız oyuncunun devre arasında Başakşehir ile olan sözleşmesini feshederek Galatasaray'a imza atacağına yönelik haberler her geçen gün artıyor. Teknik direktör Fatih Terim ile aralarındaki buzu eriten Arda'nın geri döneceğine dair iddialar yükselmeye devam ediyor. Konuyla ilgili son olarak Medipol Başakşehir kulübü başkanı Göksel Gümüşdağ, yıldız oyuncunun durumu hakkında açıklamalarda bulundu. Arda'nın iyi bir Galatasaraylı olduğunu belirten Gümüşdağ, yaptığı açıklamada "Arda Turan, Galatasaray'a dönmek isterse kolaylık sağlayacağımızı ilk günden beri söylemiştik. Arda bugün Arda olduysa bu Galatasaray Spor Kulübü sayesindedir. Bu zamana kadar üzerinde emeği olan hocasına çok da geç kalmış bir durum. Arda'nın daha önce Fatih Terim'in elini öpmesi gerekiyordu. Ne zaman müsaade isterse Emre'ye yaptığımı ona da yaparım. Arda bizimle ilk görüştüğü zaman da 'Önceliğim Galatasaray, orası olmazsa Başakşehir' demişti ve anlayışla karşılamıştık." ifadelerini kullanarak transfere yeşil ışık yaktı. 

Arda Turan bu sezon Başakşehir forması altında tüm kulvarlarda 12 maçta 297 dakika sahada kaldı ve hiç bir gol - asist istatistiğine imza atamadı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0