Galatasaray, Saracchi'yi istiyor!

Marcelo Saracchi
Yuto Nagatomo'nun performansından memnun olmayan Galatasaray, Ocak ayında kadrosuna yeni bir sol bek takviyesi yapmak isterken listedeki ismin Bundesliga ekiplerinden Leipzig forması giyen Marcelo Saracchi olduğu öğrenildi. Cimbom genç oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor.

Galatasaray devre arasında yeni bir yapılanmaya gidecekken bekleneni veremeyen Yuto Nagatomo yerine bir sol bek takviyesi yapmak hedefleniyor. Akşam gazetesinin haberine göre; Galatasaray, Leipzig forması giyen 21 yaşındaki Uruguaylı sol bek Marcelo Saracchi'yi istiyor. 

MUSLERA ÖNERDİ 
21 yaşındaki futbolcu, River Plate'teki müthiş performansı sonrası 2018 yazında 12 milyon euroya Alman ekibine transfer oldu. Ancak Saracchi, Alman Milli Takımı'nda da görev yapan Halstenberg'den formayı alamadı. Yıldız adayını teknik ekibe öneren isim ise Fernando Muslera oldu.Uruguaylı file bekçisi, milli takımdan da arkadaşı olan Saracchi'nin Galatasaray'a önemli katkı sağlayabileceği yönünde görüş bildirdi.

LEIPZIG'DE SOL BEK BOLLUĞU
Fatih Terim'in de onay vermesi sonrası 21 yaşındaki oyuncunun şartları araştırılmaya başlandı. Yönetim, genç futbolcuyu 1.5 sezonluğuna kiralamayı planlıyor. Sol bekte 18 yaşındaki Brezilyalı Luan Candido'ya da sahip olan Leipzig, Saracchi'nin kiralanmasına sıcak bakabilir.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0