Younes Belhanda için tek çare Arabistan!

Younes Belhanda
Galatasaray devre arasında yapacağı transferler için Younes Belhanda'yı satarak kaynak yaratmak isterken yıldız futbolcunun menajeri ile temasa geçirdi. Sarı-kırmızılı yönetim Faslı futbolcuyu Arap kulüplerinden birine satmayı planlıyor. 

Yeni Şafak'ın haberine göre; Younes Belhanda'nın menajeri ile temasa geçen Galatasaray yönetimi futbolcuyu Arap kulüplerinden birine vermeyi planlıyor. Aslan'ın son iki sınavındaki penaltılarını değerlendiren oyuncuya cazip bir teklifin gelmesi halinde oyuncuya takımda tutulmayacağı öğrenildi.

Fatih Terim maçın ardından Belhanda'nın en iyi isim olduğunu söylerken oyuncusuna sahip çıkmıitı. Faslı futbolcu da gol sonrası Fatih Terim'e sarılmıştı. Tecrübeli futbolcu bu sezon 11 karşılaşmada 3 gol kaydedip 1 asist üretti..

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0