Mariano sezon sonuna kadar gitmek istemiyor!

Galatasaray devre arası transfer döneminde büyük bir değişime gitmeye hazırlanırken sarı-kırmızılılarda sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Mariano ile yollar ayrılmak isteniyor. Brezilyalı oyuncu ile görüşen yönetim beklemediği bir cevap aldı ve şok oldu. 

Galatasaray devre arası transfer döneminde Yuto Nagatomo ve Mariano ile yolları ayırmak isterken yapacağı transferlerle de yeni bir yapılanmaya gitmeyi planlıyor. Akşam gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Mariano ile yolları ayırmak isterken Brezilyalı oyuncu takımdan ayrılmak istemiyor. 33 yaşındaki futbolcu ile görüşen yönetim, "Hiçbir yere gitmiyorum, sezon sonuna kadar" buradayım cevabıyla şoka uğradı. Abdurrahim Albayrak'ın tecrübeli futbolunun menajeriyle bir görüşme daha yapacağı ve Mariano'yu gitmesi için ikna etmeye çalışacağı öğrenildi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0