Devre arasında transfere FFP'e ayarı!

Devre arasında kadrosunu güçlendirmeye hazırlanan ve büyük bir revizyona gidecek olan Galatasaray, kış döneminde gerçekleştireceği operasyonu UEFA ile yaptığı Finansal Fair Play anlaşmasına takılmadan yapmak için dört koldan saldırıyor. Şimdiden üç isimle her konuda anlaşma sağlayan yönetim, uzun süreli kiralık anlaşmalarda ödemeleri gelecek yıl yapacak! 

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; UEFA ile yaptığı FFP anlaşması gereğince transfer dönemlerini zarar etmeden kapatmak zorunda olan Galatasaray'da yönetim tabir-i caizse ince eleyip, sık dokuyor. Ara transfer döneminde yapılacak operasyonun bütçesini satacağı isimlerden oluşturmayı planlayan yönetim olası tüm sorunlara karşı önlemini almış durumda.. Uzun süredir gündemden düşmeyen Henry Onyekuru'yu toplamda 1.5 yıllığına kiralayacak olan Galatasaray, bu transferin bedelini Monaco'ya gelecek sezon ödeyecek. Bu sayede FFP'e takılmayacak olan Aslan, savunmanın soluna da Leipzig'den bedelsiz olarak 1.5 yıllığına Marcelo Saracchi'yi kiralık olarak kadrosuna katarak yine ekonomik olarak rahat bir nefes alacak. Sezonu kapatan Christian Luyindama'nın yerine de bedelsiz olarak Manuel da Costa'ya imza attırmaya hazırlanan Galatasaray, olası satışlarla birlikte transfer bütçesini oluşturacak ve UEFA ile yaptığı anlaşmaya uymuş olacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0