Fatih Terim ve Arda Turan'dan sürpriz buluşma!

Süper Lig'de sezonun 12.haftasında Ali Sami Yen Stadı'nda oynanılan Galatasaray - Başakşehir karşılaşması öncesi sürpriz bir şekilde kulübeye giderek Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'in elini öpen ve milli takımda yaşanılan skandaldan sonra aradaki buzları eriten Arda Turan hakkında transfer haberleri bitmek bilmiyor. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan 33 yaşındaki tecrübeli oyuncunun devre arasında Galatasaray'a dönme ihtimali bir hayli sesli dile getiriliyor. 

Fanatik gazetesinde yer alan özel habere göre; Başakşehir forması giyen ve artık Galatasaray'a geleceği yüksek sesle konuşulmaya başlanan Arda Turan geçtiğimiz pazar günü Fatih Terim'in misafiri oldu. Terim'in Tarabya'da bulunan evinde gerçekleşen kahvaltıya Arda Turan ailesiyle birlikte katıldı. Görüşme yaklaşık 3-4 saat sürdü. Başakşehir ile artık antrenmanlara çıkmayan Arda Turan ile Terim arasında gerçekleşen bu görüşme transferin bittiği şeklinde yorumlandı.

Milli Takım'da yaşanan prim skandalının ardından ikili uzun süre küs kalmış ancak bir kaç ay önce aradaki buzlar erimiş ve Terim ile Arda Turan barışmıştı. Arda Turan son olarak Galatasaray ile Başakşehir arasında oynanan karşılaşma öncesi Fatih Terim'in elini öperek basına barıştık mesajı vermişti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0