E-Spor | Kış Ligi'ne katılamıyoruz!

Yaz dönemini VFL Şampiyonluk Ligi'nde yarı finalde Bahçeşehir SuperMassive takımına kaybederek sezonu noktalayan Galatasaray League Of Legends takımı için Kış Mevsimi'ne kötü bir haber geldi. Lig yönetimi tarafından yapılan resmi açıklamada geciken oyuncu ve koç ödemelerini tamamlayamayan Galatasaray Esporun lige katılım hakkının askıya alındığı açıklandı. 

Vodafone'un ana sponsorluğunda düzenlenen Şampiyonluk Ligi'nde yeni dönemin başlamasına sayılı günler kala takımlar kadrolarını güncelleme şansı bulurken, Kış Mevsimi öncesinde lig yönetimi tarafından resmi bir açıklama geldi. 27 Aralık 2019 tarihi itibariyle takım kadrosundaki oyuncularına ve takım koçuna gecikmiş maaş borçları bulunan Galatasaray League Of Legends takımının Kış Mevsimi için katılım hakkının askıya alındığı ve mevsimin 9 takımla oynanacağı açıklandı. Ayrıca lige katılım hakkının askıya alınması sonrasında Galatasaray E-Spor takımındaki mevcut oyuncuların sözleşmesini tek taraflı feshetme hakkına sahip olduğu ve istedikleri takımla anlaşabilecekleri de açıklamada belirtildi.

Şampiyonluk Ligi'nde geçtiğimiz dönem Yaz Mevsimi'nde normal sezonu 11 galibiyet, 7 mağlubiyet ile 3. tamamlayan takımımız final aşamasında çeyrek final turunda 1907 Fenerbahçe'yi mağlup etmiş ve adını yarı finale yazdırmıştı. Bahçeşehir SuperMassive karşısında vadiden 3-0 mağlup ayrılan Galatasaray League of Legends takımı mevsim finallerini de tıpkı normal sezonda olduğu gibi 3. olarak tamamlamıştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0