Seri gitmeden talibi çıktı!

Steven Nzonzi'yi kadro dışı bırakan ve devre arasında yollarını ayırmaya hazırlanan Galatasaray'da gidecek isimler arasında ikinci sırada Jean Michael Seri bulunuyor. Sezon başından beri gösterdiği performansla eleştiri oklarının hedefinde olan Fildişili yıldız oyuncu için Premier Lig ekiplerinden Everton'un devreye girdiği ve kış döneminde transferi bitireceği iddia edildi.

Fransız basınında çıkan haberlere göre; Galatasaray'da devre arasında takımdan ayrılacak isimlerin arasında yer alan Jean-Michael Seri için şimdiden talipler çıkmaya başladı. Teknik direktör Fatih Terim'in memnun olmadığı ve kiralık sözleşmesinin feshinin gündemde olduğu Seri'nin durumunu soran Everton yetkilileri, oyuncuyu devre arasında takıma katmak için harekete geçti. Teknik direktörlük görevine Carlo Ancelotti'yi getiren Londra temsilcisinin listesinde yer alan Seri'ye ayrıca Fransız ekibi Monaco'nun da ilgisi olduğu belirtildi. 

Sezon başında 18 milyon Euro satın alma opsiyonuyla birlikte kiralanan yıldız oyuncu, büyük umutlarla geldiği Galatasaray'da bu sezon çıktığı 17 resmi maçta 1 gol - 1 asistlik performans sergileyerek hayal kırıklığı yarattı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0