Efeler Ligi | İstanbul BŞB'e set yok!

Efeler Ligi'nde liderliğini sürdüren Galatasaray HDI Sigorta normal sezonun 9.maçında İstanbul BŞB ile karşılaştı. Rakibi karşısında baştan sona üstün bir oyun ortaya koyan Nedim Özbey'in öğrencileri sahadan 3-0'lık galibiyetle ayrılarak liderliğini perçinledi.

Burhan Felek Spor Salonu'nda oynanılan karşılaşmaya etkili başlayan taraf olan Galatasaray HDI Sigorta erkek voleybol takımı mücadelenin ilk setinde 12-10 üstünlükle maçın ilk bölümünü geçerken, seti de 25-21 kazanarak, mücadelede 1-0 öne geçti. İkinci sette de rakibi karşısında üstünlüğünü sürdüren takımımız 12-9'luk üstünlükle geçtiği ikinci setin ilk bölümünün ardından oyundaki üstünlüğünü korumaya devam etti. İstanbul BŞB'nin kırılmayan inadı sonrasında 31 sayıya kadar uzayan sette rakibine 31-29'luk üstünlük kuran takımımız skoru da 2-0'a taşıdı. Üçüncü sete de etkili bir giriş yapan Filenin Aslanları oyunun ilk bölümünü 12-10 önde tamamlarken, setin son bölümünde hata yapmadı ve 25-22'lik üstünlükle maçın sonucunu tayin etti. 

Efeler Ligi'nde bu skorla 9 hafta sonunda 8 galibiyete ulaşan takımımız rakibine set vermeden puanını 29'a taşıdı ve liderliğini perçinledi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0