BSL | Galatasaray Anadolu Efes karşısında kayıp

Galatasaray Doğa Sigorta,mücadele ettiği ING Basketbol Süper Ligi'nde normal sezonun 10. haftasında Anadolu Efes'e konuk oldu. Ben Moore'un son kez Galatasaray forması giydiği mücadelede, Anadolu Efes, Galatasaray'ı 104-80 mağlup etti.

Sarı kırmızılı takım maça Aaron Harrison, Tai Webster, Göksenin Köksal, Ben Moore, Ege Arar 5'i ile çıktı. İlk çeyreğe 7-0 önde başlayan Yenilmez Armada, devamında Simon'u tutamadı ve ev sahibi takım bu seriye 15-2'lik seriyle karşılık verdi. Bu geri dönüşle birlikte ilk çeyrek 28-20 Anadolu Efes lehine geçildi. Galatasaray'da maçın öne çıkan isimlerinden Tai Webster ve Zach Auguste ikilisi 2. çeyreğe iyi başladı. Fakat 2. çeyrek oyuna giren Larkin'i tutmakta güçlük çeken takımımız maçın içinde kalsa da ilk yarıyı 54-46 geride tamamladı.

2. yarıya sert bir başlangıç yapan Galatasaray Doğa Sigorta, Ergin Ataman'a TV molasını beklemeden erken mola aldırttı. Fakat Efes çeyreğin tamamına güzel oyununu yaydı. 3. Çeyrek sonucunda skor 80-65 Anadolu Efes lehineydi. Özellikle Larkin'i tutmakta güçlük çeken sarı kırmızılılar, maç boyunca maçın içinde kalsa da son çeyrek bu sertliğini kaybetti. Efes'in üstün oyununu seyrettiğimiz son çeyrek sonucunda maç 104-80 Anadolu Efes galibiyetiyle sona erdi.

Karşılaşmada Galatasaray'da Aaron Harrison 16 sayı 3 ribaund 3 asist, Tai Webster 20 sayı 3 ribaund 3 asist, Zach Auguste 19 sayı 5 ribaund, Greg Whittington 17 sayı 4 ribaund 2 asistle öne çıkan isimler oldular. Maçın en çok sayı atan ismi 18 dakika süre alıp 25 sayı atan Shane Larkin oldu.

Galatasaray Doğa Sigorta aldığı bu sonuçla birlikte ligde oynadığı 10.maçta 4.mağlubiyetini aldı. Sarı kırmızılılar 6 galibiyetle haftayı 6. sırada kapattı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0