Galatasaray, Shaqiri'yi resmen istedi!

Galatasaray'da devre arasında gerçekleştirilecek olan transfer operasyonunun detayları beklenirken, İtalyan basınından son dakika haberi dikkat çekti. Teknik direktör Fatih Terim'in kadrosunda görmek istediği isimler arasında yer alan Xherdan Shaqiri için yönetim harekete geçti.

İtalyan gazeteci Nicolo Schira'nın haberine göre; bu sezon Liverpool'da istediği süreleri alamayan ve kısıtlı dakikalarda görev yapan İsviçreli yıldız oyuncu Xherdan Shaqiri için Galatasaray yönetimi resmi teklifini sundu. Yıldız oyuncunun menajeriyle ilk olarak görüşen ve şartlarını soran Galatasaraylı yetkililer, sezon sonuna kadar kiralama teklifiyle Liverpool'un kapısını çaldı. Sezon sonunda düzenlenecek olan Euro 2020'de forma giymek için ligin ikinci yarısında oynamak isteyen Shaqiri'nin sezon sonuna kadar Galatasaray'a gelmeye sıcak baktığı ancak İngiliz ekibinin bu transfer girişimine nasıl cevap vereceği merak ediliyor.

Liverpool teknik direktörü Jurgen Kloop hatırlanacağı üzere daha önce Shaqiri hakkında kendisine sorulan bir soruya "Shaqiri bizim için çok önemli bir oyuncu. Sezonun en önemli kısmı geliyor. Ona ihtiyacımız var, burada süre bulacaktır. Sakatlığının ardından kendisini toplaması gerekiyordu, şimdi hazır." ifadeleriyle yanıt vermişti. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0