Ertuğrul Erdoğan: Yollarımız yeniden kesişecektir..

Büyük babasını kaybettikten sonra ailesinin yanına dönmek isteyen ve Galatasaray Doğa Sigorta ile olan sözleşmesini feshederek Amerika'ya dönme kararı alan Ben Moore bugün takımla birlikte son maçına çıkarken, ayrılıkla ilgili olarak baş antrenörümüz Ertuğrul Erdoğan resmi sitemize açıklamalarda bulundu.

Her şeyden önce Ben Moore’a bu üç ay için çok teşekkür ediyorum. Gerçekten yüzde yüzünü verdi ve bize çok yardımcı oldu. Biz de ona yardımcı olduk ama hem ailesindeki sağlık problemleri hem de kendisinin evini özlemesi neticesinde maalesef istemediğimiz bir ayrılık gerçekleşti. Ama profesyonel hayatta bunlar var. Hem bana hem de takıma verdiği enerji ve iyi niyet sebebiyle ona teşekkür ediyorum. Tahmin ediyorum yollarımız yine kesişecektir. Çünkü ben eminim ki Avrupa’yı yeniden denemek isteyecektir.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0