ZTK | Rövanşta bir üst tura yükseldik!

Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur rövanş maçında Galatasaray, Tuzlaspor'a konuk oldu. Bir üst tura kalmak için rakibini 3 farklı yenmesi gereken Cimbom mücadeleyi Yuto Nagatomo, Radamel Falcao, Sofiane Feghouli ve Younes Belhanda'nın golleriyle 4-0 kazandı ve tur atladı.

Türkiye Kupası'nda son şampiyon unvanına sahip olan Galatasaray, 5.Tur ilk maçında sahasında Tuzlaspor'a 2-0 yenilerek şok bir skor alırken rövanş karşılaşmasında rakibini en az 3 farklı yenmesi gerekiyordu. Karşılaşmaya Muslera, Mariano, Donk, Ahmet Çalık, Nagatomo, Taylan, Selçuk İnan, Feghouli, Belhanda, Ömer Bayram, Falcao ilk onbiriyle başlayan Galatasaray, maça hızlı girdi. Cimbom maçın 10. dakikasında Yuto Nagatomo ile 1-0 öne geçti. Baskılı oyununu sürdüren Galatasaray, 16. dakikada Feghouli'nin asistinde Radamel Falcao'nun golüyle farkı 2'ye çıkardı. Mücadelenin 45. dakikasında Taylan Antalyalı'nın asistinde Feghouli topu ağlara gönderdi ve skoru 3-0'a getirerek takımını rahatlattı. Cimbom bu golle soyunma odasına 3-0 önde girdi.

İkinci yarıda rölantide geçen müsabakada Galatasaray girdiği önemli şansları değerlendiremedi. Müsabaka kontrollü geçerken 90. dakikada Younes Belhanda enfes bir gol atarak maçın sonucunu tayin etti ve Galatasaray, 2-0'ın rövanşında rakibini 4-0 yenerek Türkiye Kupası'nda bir üst tura adını yazdırdı. Cimbom'un kupada bir üst turdaki rakibi Cuma günü çekilecek kura çekiminin ardından belli olacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0