Fernando Muslera: Rakip takımdaki oyuncuya saygı duymasını söyledim!

Fernando Muslera, Galatasaray'ın Tuzlaspor'u 4-0 mağlup ederek adını bir üst tura yazdırdığı maçın ardından açıklamalarda bulundu. Özellikle maçtan sonra yaşanan olaylara da değinen Nando, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

BUGÜN SORUMLULUĞUMUZU EN İYİ ŞEKİLDE GÖSTERDİK
İlk maçta rakibimizin 2-0'lık bir avantajı vardı, rakibimizin maksimum seviyede saygı gösterip maksimum seviyede de performans göstermemiz gerekiyordu. Bugün en iyi şekilde sorumluluğumuzu gösterdik. Galatasaray'ın kupada devam etmesi gerekiyordu.

RAKİP TAKIMDAKİ OYUNCUYA, SAYGI DUYMASINI SÖYLEDİM
Futbola başladığımdan beri öğrendiğim en önemli şey saygı. Rakip takımdaki bir oyuncu, bizim altyapımızdan yetişen bir oyuncu çok saygısızca bir şey yaptı. Maçtan sonra yanına gidip saygı duymasını söyledim. Onun haricinde bir şey yok. O oyuncuya yönelik, yanına giderek saygı çerçevesinde söyledim sadece. Rakip takım teknik direktörüyle de herhangi bir durumum yok. Saygı çok önemli, ben herkese saygı duyuyorum ve saygı istiyorum. Birisi Muslera birine vurdu diyorsa bunu kanıtlaması gerek çünkü ben öyle biri değilim. Böyle bir şey olmadı. Sosyal medyada bu abartılıyor olabilir, hocaları abartıyor olabilir ama kimse bir görüntü gösteremez çünkü böyle bir şey olmadı. Ben sadece saygılı olmasını söyledim.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0