Fatih Terim: Şartlar eşit olduğu zaman Galatasaray'ı bir görelim..

Süper Lig'de ilk yarının son maçında Antalyaspor karşısında sahadan 5 golle ve 3 puanla ayrılarak 2019'u güzel kapatan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Bugün güzel bir oyunla, bol gollü ve net bir galibiyet aldık. İyi oynadık, oyuncularımı kutluyorum. En azından devreye hem iyi oynayarak hem de farklı kazanarak giriyoruz. Bundan dolayı çok mutluyum. İnşallah ikinci devre bu Galatasaray'a yakışan futbolla beraber iyi sonuçlar alacağız. Ligin ilk yarısında yaşadığımız kayıplar için tabii çok sorun sayabiliriz, başta benim hatalarım olmak üzere, sorumlu ben olduğuma göre ama buna rağmen daha fazla zirveden uzaklaşabilirdik. Benim hayallerim, rüyalarım, isteklerim ve hedeflerim hiç bitmez. Avrupa'da bu sene olmazsa başka zaman için hedeflerim geçerli duruyor. İkinci yarılarda bu sezon çok puan kaybettik, bunu kabul etmek lazım. İkinci yarı öncesinde bu arayı en iyi şekilde kullanarak Galatasaray'a yakışır şekilde devam edeceğiz.

Bizim her oyuncumuz değerli, yolu Florya'dan geçen herkes bizim için önemli. Kalan, giden, ayrılan.. Gördüğünüz gibi biz böyle bir kulübüz. Elmander, Melo, Ujfalusi gibi herkes buraya geliyor, bizlerle beraber olabiliyor. Bu önemli bir şey. Bu havayı, atmosferi tekrar yakalamamız lazım. 

3 kupada oynamak her halde Türkiye Ligi oynamaktan çok daha zor, bu gerçeği kabul edelim. Haftada bir oynamaya başlayınca biz de kendimize bakalım bakalım, neler oluyor. Biz neredeyse antrenman yapmadan, bir sonraki maç için seyahate gidiyorduk. Şartlar eşit olduğu zaman bir bakalım Galatasaray'a.. Oynadığımız grup, kategori bir hayli ağır takımlardı. Orada da biraz sakatlandık, kötü sonuç aldık, moralimiz bozuldu. 15 maça yakın forvetsiz oynadık. Buna rağmen biz hatalıyız, biz daha iyi oynamalıydık. Türkiye Ligi'nde daha çok puan toplamalıydık, Şampiyonlar Ligi'nde daha iyi sonuçlar almalıydık. Burası kesin. Biz bu eleştiriyi zaten yapıyoruz, bu ilk yarıyı da hep birlikte değerlendirdik ve sonuç çıkarttık. Sayın başkan ve yöneticilerle oturup konuşacağız. Plan ve projemiz zaten belirliydi, inşallah ortaya gayet iyi işler çıkartacağız. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0