Feghouli ve Babel zor görünüyor!

Hafta sonu Alanyaspor karşısında 3 puana uzanarak ligde zirve takibini sürdüren Galatasaray, hafta içi Avrupa'da kritik bir maça çıkacak. UEFA Avrupa Ligi'ne katılmak için mutlak suretle puan yada puanlar kazanmak zorunda olan Galatasaray'da iki yıldız ismin Paris deplasmanında forma giymesi zor görünüyor.

Sakatlığı nedeniyle son Alanyaspor maçında forma giyemeyen Galatasaray’ın yıldızları Sofiane Feghouli ve Ryan Babel, hafta içi Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda oynanacak olan Paris SG mücadelesini de büyük ihtimalle kaçıracak. İki futbolcu dünkü antrenmanda sadece koşu yaparken, teknik direktör Fatih Terim’in bu oyuncuları Fransa’ya götürmesi beklenmiyor. Tedavileri süren Feghouli ile Babel’in, Türk Telekom Stadı’nda oynanacak Ankaragücü maçına yetiştirilmeleri hedefleniyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0