Radamel Falcao ülkesini de mutlu etti!

Süper Lig'de hafta sonu oynanılan Aytemiz Alanyaspor karşılaşmasında uzun bir aradan sonra oyuna girerek taraftara merhaba diyen Radamel Falcao ülkesi Kolombiya'da da hayranlarını mutlu etti. Yıldız oyuncunun sahalara dönüşüne sevinen tek isim Galatasaray camiası olmadı..

Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Falcao, 67 gün sonra sahaya çıkarken ülkesi Kolombiya’nın yayıncı kuruluşu Winsports’u da sevindirdi. Yıldız oyuncunun sakatlık döneminde Galatasaray maçlarının izlenme oranlarında düşüş yaşamıştı. Radamel Falcao’nun 77. dakikada oyuna girdiği Alanyaspor maçında kanalın izlenme oranının yeniden yükseldiği öğrenildi. Kolombiya televizyonunun, Falcao’nun 90 dakika forma giymeye ve gollerini atmaya başlamasıyla daha da büyük izlenme oranlarına ulaşacağına dikkat çekiliyor. Winsports, dün akşam da Kasımpaşa-Beşiktaş karşılaşmasını naklen yayınladı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0