Florin Andone'de sürpriz gelişme!

Gaziantep FK deplasmanında maçın başında sakatlanarak kenara gelen ve yapılan kontroller sonrasında dizinden sakatlanarak ligin ilk yarısını kapatan Florin Andone tedavi sürecinde hem kendi özel doktoru hem de sağlık heyetiyle birlikte hareket ediyor. Sakatlığı nedeniyle sözleşmesi dondurulması yada yolların ayrılması söz konusu olan Rumen oyuncunun beklenenden daha çabuk iyileşmesi yüzleri güldürdü. 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da uzun bir süredir takımdan ayrı olan Florin Andone için sürpriz bir gelişme yaşandı. Şanssız bir şekilde yaşadığı sakatlıkla beraber ilk yarıyı kapatan ve hatta Mart ayında sahalara dönmesi planlanan Florin Andone’nin devre arasında sözleşmesinin dondurulması planlanıyordu. Ancak iyileşme sürecinin beklenenden hızlı gelişmesiyle, bu kararın tekrar gözden geçirilmesi gündeme geldi. Sağlık ekibiyle yapılacak toplantının ardından, devre arasında 26 yaşındaki futbolcunun son durumuna bakılacak ve karar buna göre verilecek. Eğer iyileşirse, Andone’nin ikinci yarıda da Galatasaray forması giyebileceği belirtiliyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0