Seri'nin durumu belli oldu!

Sezon başında Galatasaray'a transfer olduğunda büyük beklentiler yaratan Jean-Michael Seri gösterdiği performans sonrasında tepki çekerken, Fildişili oyuncunun devre arasında takımdan ayrılacak isimlerden birisi olması bekleniyor. Seri'nin fizik olarak iyi bir durumda olmadığı ortaya çıkarken eleştirileri de beraberinde getirdi. 

Akşam gazetesinde yer alan habere göre; Steven Nzonzi'yi kadro dışı bırakan teknik direktör Fatih Terim, devre arasında Seri'yi de gönderilecekler arasına yazdı. Fulham’dan bir yıllığına kiralanmasına karşın Championship’e geri dönmek istemeyen Seri’nin Fransa Ligi’ne göz kırptığı anlaşılırken, 28 yaşındaki oyuncuyla ilgili ortaya çıkan bazı gerçekler hem yönetim hem de teknik heyet hakkında kafalarda soru işareti bıraktı. Süper Lig'de geride kalan 15 hafta sonunda Seri'nin  gösterdiği performans eleştirilerin odak noktası oldu. 

Geçtiğimiz sezon Aralık – Ocak aylarında resmi olarak düşmesi kesinleşmediyse bile 20 hafta sonunda sadece 14 puan toplayan ve 19.sıraya demir atan Fulham’da lig bitimine kadar kendisini sıkmayan, saha içi mücadelesine girmeyen ve her geçen hafta fizik kapasitesini kaybeden Seri’nin sezon sonunda Afrika Kupası’nda ise 2 maçta forma giymesi tecrübeli orta sahayı resmen bitirirdi. Fildişili yıldızın hazırlık kampı geçirmeden Galatasaray’a transfer edilmesi yönetim ve teknik heyet hakkında “Durum bu kadar netken Seri nasıl transfer edildi?” eleştirilerini akıllara getirdi. Fizik olarak 90 dakikayı çıkaramayan, ikili mücadelelerde ayakta kalamayan bir futbolcu olarak gelen Seri kendisine güvenenleri yanıltırken, Fatih Terim’in oyuncuya yeteri kadar şans tanıdığı fakat kendisini toparlamayan Seri’yi Ocak’ta takımdan göndereceği bildirildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0