Forvete genç aday: Tino Kadewere!

Ara transfer döneminde kadrosunu gençleştirmeye yönelik operasyona hazırlanan Galatasaray'a sürpriz bir forvet ismi gündeme geldi. Florin Andone'in sakatlığının durumuna göre hücum hattına takviye yapmayı planlayan teknik direktör Fatih Terim, scout ekibinin kendisine önerdiği 23 yaşındaki Tino Kadewre'yi yakından takip ediyor.

Fransız basınında yer alan haberlere göre; Galatasaray ara transfer döneminde Le Havre takımında forma giyen 23 yaşındaki Tino Kadewere için harekete geçti. Fransız ekibiyle bu sezon Ligue 2'de görev yaptığı 19 maçta 17 gol atarak dikkat çeken Zimbabweli genç oyuncuyu uzun süredir takip eden scout ekibinin teknik ekibe adaylar arasında sunduğu ve Fatih Terim'in onayının beklendiği belirtildi. 

Zimbabve Ligi takımlarından Harare City'de profesyonel olan ve daha sonra 2015 yılında Djurgarden'e transfer olan Tino Kadewere, geçtiğimiz sezon başında (2018 yazı) 2 milyon Euro bonservis bedeliyle AC Le Havre takımına transfer oldu. Kadewere ilk sezonunda çapraz bağ sakatlığı geçirmesinin ardından forma giydiği 26 maçta 6 gol - 5 asistlik performans ortaya koyarken, bu sezon Ligue 2'de adeta fırtına gibi esiyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0