Mbaye Diagne geri dönüyor!

Galatasaray'ın sezon başında Club Brugge'a kiraladığı Mbaye Diagne'nin serüveni kısa sürdü. Uzun bir süredir kadro dışı olan ve Belçika temsilcisinde B takımla çalışmalarını sürdüren Senegalli oyuncunun kiralama sözleşmesi devre arasında feshedilecek. 

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre; sezon başında Club Brugge'a kiralanan Mbaye Diagne devre arasında Galatasaray'a geri dönüyor. Club Brugge teknik direktörü Philippe Clement ile yaşadığı gerginlik sonrasında kadro dışı kalan ardından da B takıma gönderilen Diagne için Belçika ekibi geçtiğimiz günlerde oyuncunun menajerini çağırarak sözleşmeyi feshetmek istediklerini belirtti. Bunun üzerine Galatasaray yönetimine de durumu aktaran Brugge ekibi olumsuz yanıt alınca, kiralama bedelinin tamamını ödemeyi kabul etti. Club Brugge yönetiminin bu hareketi sonrasında oyuncusunun değerinin düşmesini istemeyen Galatasaray yönetimi, teknik heyetle yaptığı görüşmenin ardından Senegalli yıldızın dönüşüne yeşil ışık yaktı. 

Mbaye Diagne'nin menajeri Claudio Druetta ile görüşen Galatasaray yönetimi, geçen sezon devre arasında 10 milyon Euro ödenen oyuncunun değerinin düşmesini istemiyor. FIFA talimatları gereğince bir oyuncu bir sezon içerisinde en fazla 2 takımda forma giyebilirken, Mbaye Diagne'nin sezon sonuna kadar Galatasaray yada Club Brugge dışında bir takımda forma giymesi mümkün görünmüyor. Bu nedenle oyuncunun Brugge'da altı ay kadro dışı kalması yerine Galatasaray'da kadroda olması hem teknik heyet hem de yönetimin işine gelmiş olacak. Teknik direktör Fatih Terim'le de görüşen yönetim bu şartlar altında oyuncunun geri dönüşüne onay verirken, Florin Andone'nin sakatlık durumunu da göz önüne alan teknik heyet ligin ikinci yarısında Radamel Falcao - Mbaye Diagne ikilisini birlikte değerlendirecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0