Saracchi geliyor!

Ara transfer döneminde kadrosunda önemli bir revizyona gidecek olan Galatasaray'da savunmanın sol tarafı için gündeme gelen isim Leipzig forması giyen Uruguaylı genç oyuncu Marcelo Saracchi oldu. Uzun süredir Milan forması giyen Ricardo Rodriguez ile temasta olan Sarı-Kırmızılılar, teknik direktör Fatih Terim'in onayına göre iki isimden birisini Ocak ayında kadrosuna dahil etmeye hazırlanıyor.

Almanya'da yayın yapan BILD gazetesinin haberine göre; Yuto Nagatomo'nun performansından memnun olmayan Galatasaray'da gündeme gelen isim Leipzig'in genç savunmacısı Marcelo Saracchi oldu. Geçen sezon 12 milyon Euro bonservis bedeliyle River Plate'den transfer edilen ancak istediği süreleri bulamayan 21 yaşındaki sol bek için 1.5 yıllık kiralama teklifi yapan Galatasaray yönetimi hem Leipzig kulübünden hem de oyuncudan olumlu dönüş aldı. 

Leipzig'de istediği süreleri bulamadığı için ayrılmayı düşünen Uruguaylı savunma oyuncusunun, milli takımdan arkadaşı Fernando Muslera'yla da görüşerek bilgi aldığı ve bunun doğrultusunda Galatasaray'a uzun süreli kiralık olarak gelmeyi kabul ettiği iddia edildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0