Fransız basınızdan Ben Arfa bombası..

Ara transfer döneminde kadrosunda değişikliğe gitmeye hazırlanan Galatasaray’da gündeme gelen isim Hatem Ben Arfa  oldu. Sezonun ilk yarısını kulüpsüz geçiren Fransız oyuncunun menajerine oyuncunun şartlarını soran Galatasaray yönetimi teknik heyetin raporu doğrultusunda 1.5 yolluk teklif yapmaya hazırlanıyor!

Fransız basınından Foot Mercato'ya göre; devre arasında Younes Belhanda’ya veda etmeye hazırlanan Galatasaray’da gündeme gelen son isim Hatem Ben Arfa oldu. Haberde Galatasaray'ın önerdiği kontratın 1.5 sezonluk olduğu ve yıllık 3 milyon euro olmak üzere toplamda da 4.5 milyon Euro’luk bir ödeme planını içerdiği belirtildi. Son olarak Rennes'de forma giyen ve Fransız ekibiyle 30 Haziran'da biten sözleşemsinin ardından birçok teklif almasına rağmen bunları değerlendirmeyen 32 yaşındaki oyuncunun Galatasaray'dan düşünmek için süre istediği belirtiliyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0