Belhanda ayrılık aşamasında!

Galatasaray’da gösterdiği performansla eleştiri oklarının hedefi haline gelen Younes Belhanda devre arasında takımdan ayrılacak isimlerin başında geliyor. Faslı yıldızın bonservisiyle satılarak devre arası yapılacak operasyonun bütçesini oluşturması beklenirken, Suudi Arabistan kulübü Al-Ittihad takımının resmî teklifini sunduğu iddia ediliyor.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray’ın devre arasındaki transfer operasyonunu Younes Belhanda finanse edecek.. Real Madrid maçında ıslıklandıktan sonra taraftara cevap veren ve teknik heyetin de gözünden düşen Belhanda için ayrılık pek uzakta değil. Faslı oyuncunun devre arasında 10 milyon Euro üzerinde bir bonservisle takımdan ayrılması bekleniyor. Suudi Arabistan'ın Al Ittihad takımı Belhanda'yı renklerine bağlayabilmek için Galatasaray'a teklifini dün sundu. Al Ittihad yöneticilerinin daha önce de yakından ilgilendiği Belhanda için kesenin ağzını açtığı öğrenildi. Faslı oyuncunun da taraftarların sık sık tepki göstermesi nedeniyle ayrılmak istediği belirlendi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0