Terim’in galibiyet planı hazır!

Süper Lig’de sezonun 16.haftasında Göztepe’ye konuk olacak olan Galatasaray’da teknik direktör Fatih Terim galibiyetin şifrelerini belirledi. Devre arasına minimum hasarla girmek isteyen deneyimli teknik adam, kanat oyuncularından Radamel Falcao’ya maksimum seviyede beslemelerini istedi. 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Ankaragücü maçında kaybedilen 2 puanın ardından kupada Tuzlaspor'u mağlup ederek bir üst tura yükselen sarı kırmızılılarda moraller yerinde.. Devre arası öncesi Göztepe ve Antalyaspor maçlarında hata yapmayıp Ocak ayına moralli girmek isteyen Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim deplasmandaki zorlu maçın taktiğini belirledi. Rakibine karşı önde baskı kurulmasını isteyen deneyimli çalıştırıcı özellikle orta alanda oyunun hakimiyetinin tamamen kendilerinde kalmasını istiyor. Kupada ağları sarsan ve fizik olarak form tutmaya başlayan Falcao'nun ceza sahası içerisinde daha çok topla buluşturulması is kanat oyuncularına bu konuda uyarılarda bulunulduğu öğrenildi. Öte yandan Ryan Babel'in antrenmanın tamamında takımla birlikte çalışması teknik heyeti memnun ederken Hollandalı oyuncunun mücadeleye 11'de başlamasına kesin gözüyle bakılıyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0