STSL | Toparlanma zamanı...

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Galatasaray, Alanyaspor'u konuk edecek. Ali Sami Yen'de oynanacak mücadele 7 Aralık Cumartesi günü saat 20.00'da başlayacak. Halil Umut Meler'in yöneteceği karşılaşma öncesinde bilinmesi gerekenler şu şekilde...

GALATASARAY, ALANYASPOR'A KARŞI ÜSTÜN
Galatasaray, lig tarihinde Alanyaspor ile 6 kez karşılaştı ve bu 5 karşılaşmayı da kazandı. Galatasaray ve Alanyaspor'un Süper Lig'deki maçlarında toplam 26 gol oldu. Bu gollerin 20'sini sarı-kırmızılı takım atarken, 6 golü ise Akdeniz temsilcisi kaydetti.  Galatasaray deplasmanında çıktığı üç Süper Lig maçını da kaybeden Alanyaspor, bu karşılaşmalarda kalesinde toplam 13 gol gördü. Galatasaray ayrıca Alanyaspor'a Süper Lig tarihinde en fazla gol atan takım konumunda (20). Alanyaspor'u çalıştıran Erol Bulut daha önce Galatasaray deplasmanında çıktığı iki Süper Lig maçını da gol atamadan kaybetti (0-2 & 0-3).

İÇ SAHA SERİSİ BİTTİ
İç sahada iki sezondur Avrupa'nın en iyi performanslarından birine imza atan Galatasaray, Başakşehir maçına kadar Ali Sami Yen'de oynadığı son 41 maçı kaybetmemiş ve 34 karşılaşmadan galibiyetle ayrılmıştı. Cimbom ligin 12. haftasında Medipol Başakşehir'e 1-0 yenilerek iç sahadaki yenilmezlik serisini kaybetti. Bunun yanı sıra Galatasaray, Ali Sami Yen'de oynadığı son iki maçı gol atamadan kaybetti. (Başakşehir: 0-1, Tuzlaspor: 0-2) 

ALANYASPOR DEPLASMANDA SORUN YAŞIYOR
Bu sezon Süper Lig'e 4'de 4 ile başlayan Alanyaspor, son 9 maçta ise sadece 2 galibiyet aldı. Akdeniz temsilcisi bu maçlarda 4 beraberlik - 3 yenilgi yaşadı. Erol Bulut'un öğrencileri deplasmanda oynadığı 6 maçta 2 galibiyet alırken 2 beraberlik - 2 yenilgi yaşadı. Akdeniz ekibi deplasmanda dört maçtır kazanamıyor. Alanyaspor bu sezon deplasmanda 6 gol atarken 7 de gol yedi. 

SON 5 MAÇIN 4'Ü İÇ SAHADA
Ligin ilk yarısında istediği performansı gösteremeyen ve yaptığı puan kayıpları nedeniyle lider Sivasspor'un 7 puan gerisinde kalan Galatasaray, ilk yarının bitimine 5 maç kala bu karşılaşmaların 4'ünü Ali Sami Yen'de oynayacak. Sarı-kırmızılıların bu periyotta deplasmanda oynayacağı tek deplasman maçı Göztepe karşılaşması olacak. Cimbom bu maçlardan 15 puanla çıkarak ligin ilk yarısını zirvede bitirmek istiyor.

Ekibimizin Alanyaspor maçı değerlendirmesi için... 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0