ÖZEL | Alex Perez, Galatasaray'a çok yakın!

Alex-Perez
Galatasaray Doğa Sigorta transferde hareketli günler yaşıyor. Sarı-kırmızılılar Zalgiris Kaunas'tan ayrıldığı günden bu yana gündemde olan Alex Perez konusunda mutlu son çok yakın. Cimbom sezon başında da istediği yıldız oyuncuyu bu kez kadrosuna katmaya hazırlanıyor. 

Geçtiğimiz günlerde Ben Moore'un ayrılığı üzerine Alex Poythress'i kadrosuna katan Galatasaray Doğa Sigorta, guard transferde de hareketli günler yaşıyor. Sezon başında kadrosuna kattığı Lazeric Jones'tan istediği verimi alamayan Cimbom, Alex Perez'in Zalgiris Kaunas'tan ayrılması üzerine gözünü Perez'e dikmişti. Bir aydır sarı-kırmızılı takımın gündeminde olan Perez ile son günlerde görüşmelerini sıklaştırdığı öğrenilirken anlaşmanın çok yakın olduğu da öğrenildi. Zalgiris'ten ayrılmasının ardından menajeri aracılığıyla kulübe haber gönderen Perez'in sarı-kırmızılı formayı giymeye sıcak baktığı ifade edilirken Galatasaray'ın 1 hafta içinde transfere nokta koyması bekleniyor. 

Alex-Perez

LAZERIC JONES GİDİYOR
Galatasaray'da antrenmanda sakatlanan ve sol diz iç menisküsünde yırtık tespit edilen Lazeric Jones ile yollar ayrılacak. Cimbom, Amerikalı oyuncuyla görüşerek sözleşmesini karşılıklı feshetmeyi planlarken Jones'in sezonun kalanı için olan alacaklarını da bırakması bekleniyor. Sarı-kırmızılıların Jones'in alacaklarını bırakmasıyla Alez Perez'i kadrosuna katabileceği öğrenildi. 

BEN MOORE DA AYNI ŞEKİLDE AYRILMIŞTI
Galatasaray Doğa Sigorta'da ailevi sebeplerle takımdan ayrılan Ben Moore alacaklarını kulüpte bırakmıştı. Bu hamle üzerine Cimbom, Alex Poythress'ı kadrosuna katmıştı. Alex Perez transferinin de benzer şekilde gerçekleşmesi bekleniyor. 

SEZON BAŞINDA DA GÜNDEMDEYDİ
Geçtiğimiz sezon Banvit'te gösterdiği performansla beğeni toplayan Alex Perez, sezon başında da Galatasaray'ın gündemine gelmişti. Taraflar anlaşmaya çok yakın olmasına rağmen son anda Zalgiris Kaunas devreye girince transfer gerçekleşmemiş ve Perez, Zalgiris'in yolunu tutmuştu. Alex Perez geçtiğimiz sezon BSL'de 32 dk, 14.9 sayı, 2.8 ribaund, 5.6 asist ortalamaları tutturmuştu. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0