Lazeric Jones en az 2 ay yok!

Basketbol Süper Ligi'nde geride kalan 10 maçta 6 galibiyetle 6.sırada bulunan Galatasaray Doğa Sigorta erkek basketbol takımında sezon başında kadroya katılan Lazeric Jones için resmi açıklama geldi. Antrenmanda dizinden sakatlanan Amerikalı oyuncunun en az 2 ay takımdan uzak kalacağı açıklandı. 

Kulüp tarafından yapılan resmi açıklama şu şekilde;
Galatasaray Doğa Sigorta erkek basketbol takımımızın oyuncusu Lazeric Jones, 01.12.2019 tarihinde yapılan antrenmanda sol dizinde bir sakatlık yaşadı. Yapılan ileri tetkiklerde Lazeric Jones’un sol dizinde iç menisküs yırtığı tespit edilmiştir. Oyuncumuz sol dizinden bir operasyon geçirecek ve rehabilitasyon süreci başlayacaktır. Bu sürecin yaklaşık olarak 8 hafta sürmesi öngörülmektedir. Oyuncumuza geçmiş olsun dileklerimizi iletir, en kısa zamanda sağlığına kavuşmasını temenni ederiz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0