İmparator'dan Emin Bayram sürprizi!

Ziraat Türkiye Kupası'nda beşinci turun ilk maçı kapsamında oynanılan Tuzlaspor karşılaşmasında ilk 11'de görev yapan ve gösterdiği performansla alkış alan 16 yaşındaki savunma oyuncusu Emin Bayram teknik heyetin de takdirini kazandı. 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray formasıyla ilk kez Tuzlaspor’a karşı forma giyen 16 yaşındaki stoper Emin Bayram’ın performansı taraflı tarafsız herkesten tam not aldı. Teknik direktör Fatih Terim, tıpkı geçen sezon Ozan Kabak'ta olduğu gibi genç savunmacıyı lig maçlarında oynatmayı düşünüyor. Gösterdiği performans sonrasında 16 yaşındaki genç savunmacı Alanyaspor maçının kadrosunda yer alacak. Teknik direktör Fatih Terim'in üçlü savunma sisteminde Marcao ve Ahmet Çalık'ın yanında genç oyuncuya da görev vermesi bekleniyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0