Galatasaray, Emlak Konut ile yeniden anlaştı!

Galatasaray'da Emlak Konut ile yaşanan sorunlar çözüldü. Sarı-kırmızılı yönetimin Emlak Konut ile yaptığı görüşmeler sonucunda yeni bir anlaşma yapılması yönünde anlaşmaya vardığı iddia edildi. Tarafların yeni bir sözleşme imzalayacağı belirtildi. 

Süleyman Rodop'un haberine göre; Galatasaray, Emlak Konut ile arasında yaşanan sorunu çözdü. Taraflar yeni bir anlaşma imzalayacak. Galatasaray ile Emlak Konut'un yaptığı yeni anlaşmada Florya arsası Cimbom'da kalacakken Riva projesi ise yeniden canlandırılacak. Tarafların yapılan yeni anlaşmayı yarın Riva'da basın toplantısı düzenleyerek duyuracağı öğrenildi.

EMLAK KONUT SÖZLEŞMEYİ FESHETMİŞTİ
Dursun Özbek'in başkanlığı döneminde Galatasaray ile Florya ve Riva arsaları için anlaşan Emlak Konut, geçtiğimiz ay sözleşmeyi tek taraflı feshetmişti. Galatasaray'ın Florya'dan çıkmamasını sözleşme fesh nedeni olarak gösteren Emlak Konut, Cimbom'dan Riva projesi için verilen 300 milyon TL'yi de geri istemişti. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0